myvingren.se

Mobiltelefonen är idag källan till mångas underhållning, Eftersom mobilen är något vi alltid har med oss har vi tillgång till underhållning på vår mobil när och hur vi vill. Om du är en sådan som använder din mobiltelefon för underhållning kan det vara en bra idé att köpa ett bra skal till din mobil så du minskar risken att den går sönder ifall du skulle tappa mobilen i marken. Om du har en samsung galaxy s21 finns det skal som är anpassade efter din mobiltelefon. Som du säkert har förstått vid det här laget kommer vi i det här inlägget fokusera på olika typer av underhållning du kan roas av med hjälp av din mobiltelefon.

Spel

Något många använder sin mobiltelefon till är att spela olika sorters spel. Till och med de första mobilmodellerna hade spel. Idag finns det en hel del olika sorters spel att välja bland och det finns ett spel för alla smaker och åldrar. För att spela spel på din mobiltelefon behöver du ladda ner de spel du är intresserad av. För att ladda ner appar behöver du hitta till app store eller Google play där det finns kategorier för spel. Några exempel på populära spel till mobilen är Candy crush, Angry birds, Wordfeud, Dumb ways to die och Pokémon go.

Musik

Ett annat sätt att underhållas är genom att lyssna på musik. Du kan lyssna på musik på din mobiltelefon genom att ladda ner en musikstreamingstjänst. Ett bra exempel på det är Spotify där du kan lyssna på musik och podcasts gratis men med reklamavbrott. Ifall du vill slippa reklamavbrotten och lyssna obegränsat behöver du ett abonnemang som kostar en viss summa i månaden.

Ljudböcker

Förutom att du kan använda din mobiltelefon till att underhållas genom spel, podcasts och musik är det många som använder mobilen för att lyssna på ljudböcker. För att lyssna på ljudböcker på din mobiltelefon behöver du ha ett abonnemang på en ljudbokstjänst. Några exempel på populära ljudbokstjänster är Storytel, Bookbeat, Bokus play och Nextory.

Serier och film

Något annat du kan använda din mobiltelefon till är att se på underhållning i form av tv-serier och film. De flesta svenska tv-kanalerna har idag en playtjänst och du kan ladda ner deras appar för att få tillgång till deras tv-program i din mobiltelefon. I övrigt finns det en hel del andra streamingstjänster som både har filmer och serier. Några exempel på det är Netflix, Cmore, Viaplay, HBO, disney+ och Amazon prime. På dessa streamingstjänster behöver du ha ett abonnemang för att få tillgång till deras utbud.