myvingren.se

Människan har genom tiderna uppskattat och behövt underhållning av olika slag. Från antika Roms gladiatorarenor har vi utvecklats till dagens filmer med allt från action, thriller och skräck till komedi och romantik. Många anser att film är bättre än teater eftersom du själv kan välja den underhållning du önskar att se bekvämt i ditt eget hem. Du kan ta en paus när du vill, du kan se om filmen när du önskar och behöver inte passa några tider eller ta dig till och från en föreställning. Dessutom kan du se nya filmer eller fantastiska gamla klassiska filmer med skådespelare som skapade filmhistorien.

Det finns många goda skäl till att gå på teater och uppleva en liveföreställning med riktiga skådespelare. Att någon gång besöka en teater och se en föreställning är möjligt för alla och är varken dyrt eller snobbigt. Om du exempelvis tittar på fotboll på tv kommer du inte få samma upplevelse som när du är del av publiken på en riktig fotbollsmatch. Samma gäller teater och det är en fantastisk upplevelse att se en teaterpjäs live och kunna njuta av en föreställning. Teater berättar en historia som kan vara komisk eller tragisk. Välj den pjäs som du vill se och njut av en liveunderhållning som kommer att bli en oslagbar upplevelse.

Teater är en av mänsklighetens äldsta former av underhållning (förutom dans och musik). Att uppleva en teaterföreställning live är en oslagbar upplevelse. Det är mycket uppskattat för företag att inkludera en kväll på teatern för personal som är på konferens i exempelvis Stockholm. Det finns en mängd moderna, bra och prisvärda konferensrum i Stockholm att hyra genom Helio. Genom Helio kan ditt företag hyra konferensrum eller mötesrum på många olika attraktiva platser över hela centrala Stockholm. Det finns fler än sextio olika unika rum i varierande storlekar. Här kommer du att mötas av arkitektritade rum med bra ny teknik.

Den berömda och uppskattade musikalen Cats blev film och visade att teater ibland kan vara bättre än film. Filmen Cats var inte någon succé och man kan lätt påstå att efter två relativt plågsamma timmar uppdagades en sanning. En film behöver en story och Cats handlar egentligen inte om någonting annat än katter med olika personligheter som dansar till vacker musik. Rocky Picture Horror Show från 1975 gjorde precis tvärtom och hade flera föreställningar i filmsalonger där skådespelare interagerade med publiken, vilket blev en enorm succé.

Kanske den mest uppskattade underhållningen är komedi. Sveriges bästa komiker är alltid uppskattade av alla åldrar. Fantastiska personligheter med intelligent och oslagbar humor har roat svenskar under årtionden. Henrik Dorsin har genom hårt arbete och talang fått en enorm framgång med sin komedi och är idag en av Sveriges populäraste underhållare. David Batra fick genom succéserien ”Kvarteret Skatan” ett kändisskap som komiker. Legendariska Gösta Ekman var en otroligt skicklig komiker med oförglömliga karaktärer såsom ”Papphammar”. Den otroligt folkkära underhållaren och artisten Magnus Härenstam roade barn och vuxna under årtionden. Sverige är fyllt med fantastiska komiker såsom Sissela Kyle, Anders Jansson, Thomas Petersson, Özz Nûjen och många fler som givit oss fantastisk underhållning och många fina skratt.