myvingren.se

Visst är det härligt att ordna en riktig filmkväll med familjen eller vännerna. Se på en bra serie eller ha ett filmmaraton.

Bjud in till filmmaraton

Varför inte bjuda in vänner på ett riktigt filmmaraton? Titta på ”Sagan mer om ringen”, ”James Bond” eller ”Harry Potter” tillsammans. Det är roligt att titta på filmer en hel natt. För att skapa en riktigt skön filmkväll ska du se till att alla kan sitta riktigt bekväm. Om det inte finns nog med plats i soffan kan du ta fram madrasser och extra fåtöljer. Bra mat att äta under en filmkväll är pizza, taco och paj. Mat som du kan göra i ordning i förväg och så man kan äta av under hela natten. Glöm inte att lägga fram filtar och kuddar, då risken för att somna är ganska stor.

Filmkväll

Om du inte vill vara vaken en hel natt kan du ha en riktigt skön filmkväll med din favoritfilm eller favoritserie. Älskar du deckare kan du se vad TV4 har för deckare som du kan titta på, eller så kollar du Netflix. Är det en familjekväll med barn, så finns det många roliga filmer som passar hela familjen: ”Ice Age”, ”Narnia”, ”Harry Potter” och ”Hobbit” är favoriter för många. För att verkligen njuta av kvällen är det smart om alla har en varsin godisskål. Då behöver man inte sträcka sig och vara i vägen för varandra under filmen. Köp in olika goda chips- och godissorter och njut av kvällen tillsammans.