myvingren.se

Ett vanligt sätt för många att underhållas är genom att delta på event av olika slag. Det kan handla om att gå på ett event, gå på bio, en föreställning, konsert eller en fest. Men det här med att klä sig rätt inför ett event kan kännas ganska svårt. Därför kommer du i det här inlägget få några tips på hur du kan klä dig moderiktigt och bekvämt oavsett vilket event du ska på.

Klänning

Eftersom klänning inte är något alla bär till vardags är klänningen ett säkert kort oavsett vilket event du ska på. Det finns många fina klänningar att välja bland. Klänningar kommer i olika material, mönster, färger och modeller. En klassisk klänning som alltid funkar är den lilla svarta.

Skjorta

Ett annat sorts plagg som alltid funkar oavsett vilken typ av event du ska på är skjortan. Det finns många skjortor att välja bland och de kommer i olika material, mönster, färger och modeller. En skjorta funkar bra ihop med andra plagg, till exempel en kavaj över om det är ett finare tillfälle eller ett par jeans om du ska på fest.

Byxor

Det finns ett flertal olika sorters byxor att välja bland som passar bra på event. En sorts byxa som fått ett uppsving de senaste åren är kostymbyxan. En kostymbyxa funkar både till vardags och fest, vilket gör det möjligt för dig att vara moderiktig oavsett vilket event du ska på. Några andra exempel på byxor är jeans och chinos. De flesta väljer att klä sig i ett par byxor som går i en neutral färg eftersom det gör det möjligt för dig att enkelt matcha byxan till flera olika sorters plagg.

Kostym

Något annat som är snyggt och moderiktigt är kostymen. En kostym består oftast av en kavaj och ett par enkla kostymbyxor till. Just nu är det väldigt trendigt att bära en kostym där överdelen matchar med underdelen. Denna typ av kostym kan du oftast köpa i set men de går också att hitta var för sig. Just nu är det väldigt trendigt att bära kostymer som går i neutrala färger, exempelvis grön, beige och blå.

Kjol

Ett annat plagg som funkar utmärkt på event är kjolen. Det finns många olika sorters kjolar att välja bland. Kjolar kommer i olika modeller, längder, färger och material.

Toppar

En enkel blus eller en topp funkar alltid för att du ska känna dig mer uppklädd. Det finns många olika sorters toppar att välja bland. Toppar kommer i olika modeller, färger och material.

Skor

Det du bär på fötterna kan göra det där lilla extra för att du ska känna dig mer uppklädd än vad du gör till vardags. Det finns många olika sorters skor att välja bland. Många väljer att bära finare sorters skor när de ska på något event. Till exempel klackskor eller loafers. Men det funkar också bra att bära enkla sneakers. Sneakers är särskilt moderiktigt just nu och funkar till de flesta utstyrslar.