myvingren.se

Det är något särskilt med att gå på konsert och se sitt favoritband. Det anordnat både stora och små konserter över hela Sverige.

Ullevi och Globen

När de största stjärnorna kommer, som Celine Dion, Bruce Springsteen och U2 så brukar konserterna arrangeras i Globen eller på Ullevi som rymmer en stor publik. När de riktigt stora artisterna kommer till Sverige brukar biljetterna snabbt ta slut. Att bo på hotell och gå på en konsert och lyssna på ett riktigt bra band är underhållning på hög nivå för många.

Konserter

Nästan alla gillar att gå på konsert. Det finns konserter för alla musiksmaker: jazz, klassisk musik, gospel, soul, rap och rock. Det spelar ingen roll var du bor i Sverige så kan du gå på konsert. Det är vanligt med konserter i kyrkor, allt från körer till mindre ensembler som spelar Bach. Sommartid brukar det också arrangeras många musikfestivaler dit man kan gå och lyssna på musik. Musik är ett stort intresse i Sverige och du kan alltid hitta en konsert som intresserar dig. Bor du på en mindre ort kan det vara roligt att åka iväg till Stockholm för en helg, för att gå på ett musikarrangemang och njuta av huvudstaden.