myvingren.se

Sociala medier har blivit ett omåttligt populärt sätt att fördriva tiden, ta del av nyheter och få sig ett gott skratt. I genomsnitt tillbringar människor drygt 10 procent av sina vakna tid på sociala medier, så det är ungefär lika populärt som att titta på traditionell TV. Tack vare sociala medier och mobiler utrustade med högupplösta kameror har det aldrig varit enklare att skapa videoinnehåll.

Hemligheten bakom några av de mest populära kanalerna på sociala medier är att de är underhållande och personliga. De använder också den senaste utrustningen för att kunna leverera utmärkta bilder och videor. Faktum är att de mest framgångsrika är väl medvetna om vikten av att ge ett professionellt intryck med högupplösta bilder, bra belysning, make-up och passande kläder för sammanhanget.

Uppgradera dig med en selfie lampa

Du kanske har undrat hur många kan få så upplysta bilder och videor av hög kvalitet på YouTube, Instagram och Facebook? Svaret är att de vanligtvis använder en selfie lampa som ger ett enhetligt ljus direkt från kamerans vinkel. För att maximera förutsättningarna att lyckas med en underhållande kanal är en selfie lampa det självklara valet. Ljuskällan från den ger både en dramatisk effekt och ett professionellt utseende. Själva selfie lampan fäster du enkelt på din mobil och består av en rund lysrörslampa eller små LED-lampor som tillsammans bildar en cirkel.

Det bästa utbudet på selfie lampor har du på eStore online. Dessa selfie lampor kommer garanterat att ta dina bilder och videor till nästa nivå precis som de största influencers på sociala medier! Du kommer att bli positivt överraskad över skillnaden.

Några anledningar till att överväga eStore för ditt köp är:

  • Är ett etablerat företag med lång erfarenhet.
  • Har supersnabba leveranser på 1 till 3 dagar.
  • Erbjuder alltid 30 dagars ångerrätt och 3 års reklamationsrätt.
  • Låter dig välja mellan olika betalningsalternativ som Klarna och Swish.
  • Håller dig trygg med certifierad e-handel och omdömen på TrustPilot.

Välj bland många modeller

På eStore har du som sagt ett stort utbud av selfie lampor, från små universella selfie lampor för under hundralappen till större modeller med stativ och flera mobilhållare. Förslagsvis har du produkten ”Selfie lampa / Ring light (20 cm) och stativ” som ger perfekt ljus till dina produktioner. Den kommer med allt du behöver som mobilfäste, stativ och selfiestick. Dessutom är lampan dimbar och kommer med ljuslägen för kallt, varmt och mjukt ljus.