myvingren.se

När du driver en egen verksamhet är det viktigt att titta på alla aspekter som motiverar människor att göra det de gör. En förutsättning för att driva ett framgångsrikt företag är att engagera och underhålla de anställda. Om du som chef eller ägare av ditt företag förstår vilken betydelse detta har är du ett steg före konkurrenterna. Engagerade anställda är stolta över vad de gör och gör sina bästa ansträngningar för att gynna målen i företaget.

Fördelarna med engagerade anställda är:

 

  • Får anställda att stanna kvar längre.
  • Förbättrar ditt företags rykte.
  • Höjer produktiviteten.
  • Minskar frånvaron.

Som du märker kommer det att vara lönsamt att engagera och underhålla de anställda. De kommer till jobbet varje dag och vilja spendera tid med dig och kollegorna på kontoret.

Hitta lediga kontorshotell

Det är ingen överraskning att den fysiska miljön kan påverka anställdas engagemang. Faktum är att det finns en stark koppling mellan hur engagerade anställda känner sig och hur mycket de gillar arbetsmiljön. Varför inte överväga ett kontorshotell på Östermalm som är ett elegant och exklusivt området i Stockholm? Östermalm ligger mycket centralt och är perfekt för dig som driver ett växande företag som du vill ta till nästa nivå. Du hittar snabbt lediga kontorshotell genom att använda Workarounds kostnadsfria tjänst. Workaround är en transparent jämförelsetjänst för företag som vill hyra eller hyra ut sina lokaler och arbetar aktivt med att matcha företagens behov. Tjänsten har en karta som visar lediga kontor och ett filter som gör det lätt för dig att jämföra olika lösningar.

Du har till exempel fantastiska Office Stureplan på adressen Birger Jarlsgatan 20 som få kontorshotell kan matcha i exklusivitet. I själva verket är det en paradvåning och här kommer dina anställda att bli engagerade av allt från otroliga utsikten till de vackra trädetaljerna. Ett mycket bättre sätt att engagera och underhålla dina anställda kan du inte hitta!